Home > Adverteren

Adverteren

Need to Travel biedt u de mogelijkheid om op ons blogplatform te adverteren. U bereikt bij ons mensen die geïnteresseerd zijn in allerlei soorten reizen – van wandelen in Nederland tot backpacken in Azië.

Om de vindbaarheid van uw website te verbeteren, kunt u bij ons betaald een artikel laten plaatsen. Need to Travel heeft zelf SEO-gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Daarom kunnen we u twee advertentievormen aanbieden:

1. Sponsored content waarbij u het artikel schrijft

U schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor onze website en verwerkt daarin één of een aantal links naar pagina’s van uw keuze. Wij verzorgen dan enkel de plaatsing van het artikel op Need to Travel.

  • Kosten: speciale introductieprijs à €100,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u het artikel gereed heeft

2. Sponsored content waarbij wij het artikel schrijven

U vertelt ons globaal waar u wilt dat het artikel over gaat en levert ons de linkjes aan. Wij schrijven vervolgens een informatief en SEO-geoptimaliseerd artikel en plaatsen dit op Need to Travel.

  • Kosten: speciale introductieprijs à €250,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u ons de opdracht heeft gegeven

Meer weten over de mogelijkheden van sponsored content bij Need to Travel of direct een advertentieverzoek indienen? Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen of mail ons op info@needtotravel.nl

*Need to Travel hanteert t/m december 2016 speciale introductieprijzen voor sponsored content om te concurreren met andere platformen en samenwerkingen te zoeken met verschillende bedrijven voor op de langere termijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*