Home > Over Need to Travel

Over Need to Travel

Need to Travel is een online reisblog dat ik in 2014 heb opgericht. Hier vind je alle ins en outs over reizen en handige informatie over de leukste bestemmingen, de tofste reizen, de mooiste stedentrips en een heleboel vakantie ideeën. Daarnaast geven we ook praktische tips over reisverzekeringen, hoe je het best je backpack in kunt pakken en je je optimaal voorbereidt voor de reis van je leven! Kortom, Need to Travel is een reisblog met de mooiste reisverhalen en -ervaringen en als je op zoek bent naar tips en inspiratie ben je hier op aan het juiste adres!

Team Need to Travel

Omdat het platform de afgelopen tijd enorm gegroeid is, werk ik tegenwoordig samen met een redactieteam om jou wekelijks te kunnen voorzien van inspirerende content. Hieronder stel ik graag mijn team aan je voor!

Iris Rietveld – Hoofdredacteur

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie plekken ontdekken in het leven.’

Iris Rietveld

Otto van der Laar – Schrijver

Ik ben Otto, 25 jaar en ik hou ervan om met mijn backpack de wereld over te trekken. Hiken, bergbeklimmen, mountenbiken, skiën: niks is mij te gek! Ik maak het liefst actieve én verre reizen en deel mijn ervaringen graag met jullie. Je kunt niet genoeg van de wereld gezien hebben. De wereld is prachtig en die moet je zeker leren kennen.

Otto van der Laar

Bert en Anneke Müller – Schrijvers

Wij zijn Anneke en Bert. Wij zijn echte levensgenieters. Inmiddels zijn we met vervroegd pensioen en genieten graag samen van onze vrije tijd. We zijn gek op reizen, vooral de wat minder toeristische gebieden vinden we prachtig. Ons motto is dan ook: geniet ervan zolang het kan! We zullen jullie voorzien van goede reistips en leuke reisinspiratie. Je bent nooit te oud om te reizen, kijk maar naar ons!

Bert en Anneke

Wil je aansluiten bij het team?

Naast een vaste webredactie biedt Need to Travel ook een platform aan gastbloggers die graag schrijven over reizen of gerelateerde onderwerpen. Ben of ken jij iemand die hierin is geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via onze gastblogpagina!

Wil je ons een vraag stellen of heb je een opmerking? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of door even te mailen naar info@needtotravel.nl.

Liefs!

Sanne en het team,