Home > Reis inspiratie > Ochtendmens? Overweeg een verwarmde jas
warme jas

Ochtendmens? Overweeg een verwarmde jas

Als je echt een koukleum bent en je jezelf graag extra lekker warm wilt houden dan is de verwarmde jas voor jou de ideale oplossing. Een jas die heerlijk opwarmt en je goed warm houdt in de koude wintertijd.  Ook zit de jas erg comfortabel en is elke activiteit geen enkel probleem! Zo kan je haarfijn naar buiten met een goede warme jas. Comfort-Producten biedt verschillende manieren aan om je warm te houden, zoals een verwarmde jas. 

Verwarmde jas

De verwarmde jas is er voor mannen en vrouwen. De jas is er in een Dual Heating en de pro versie. Het verschil is dus dat de Dual Heating meer warmte elementen heeft. Er zitten vier warmte elementen aan de voorkant en zes op de achterkant. Deze zitten op tactische plekken zodat de warmte goed bij uw lichaam komt. Met een druk op de knop kun je de hitte bepalen die jij het lekkerst vind. Er zitten drie warmte standen op. Light, Medium en High. Of je nou een wandeling door het bos maakt of naar je werk aan het fietsen bent. Voor elke bezigheid kan je de juiste warmtestand kiezen. Ook voor met de wintersport is deze verwarmde jas erg fijn in de lage temperaturen en kan je door de flexibiliteit nog steeds goed van de berg naar beneden skiën/snowboarden. 

Powerbanks 

De verwarmde jas is erg comfortabel, ook zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Bij de jas zit een powerbank. Deze sluit je aan de jas en kan je fijn wegstoppen in een jaszak. De powerbank gaat een aantal uren mee. Op laagste stand kan je tot wel acht uur lang genieten van de warmte. Op de middelste stand ongeveer 5 uur en op de hoogste stand 2 tot 3 uur. Je kan jezelf met de hoogste stand fijn opwarmen en de temperatuur behouden op de laagste stand. Op deze manier hou je jezelf goed warm en geniet je uren van de warmte. Door de isolatielaag zal de warmte goed bij de jas en je lichaam blijven zitten. Ook is er een extra powerpack. Dit pack bestaat uit vier powerbank á 10.000 mAh. Wanneer je langer zou willen verwarmen is dit dus een erg handige optie. In deze pack zitten dus vier extra powerbanks. Wanneer de eerste twee powerbanks leeg zijn kun je gemakkelijk door met de andere powerbanks. Hierdoor heb je voor een nog langere dag meer zekerheid voor een fijne warmte en geen last van de kou. 

Conclusie 

De verwarmde jas is erg comfortabel en makkelijk in gebruik. Door de drie warmte standen kan jij de juiste warmte voor jezelf aan houden in de koude winterperiode. Geen kou meer voor jou met bijvoorbeeld je wandeling door het bos of als je aan het fietsen bent naar je werk. Ook voor de wintersport is de jas flexibel genoeg en kan je warm de berg af. Doordat de warmte elementen van de verwarmde jas op tactische plekken zijn geplaatst zal je lichaam goed verwarmd blijven. De verwarmde jas is er voor mannen en vrouwen en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. 

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*