Home > Reis inspiratie > De 5 mooiste Airbnb-verblijven
rbnb verblijven in het buitenland

De 5 mooiste Airbnb-verblijven

Tijdens je vakantie hoef je niet per se een hotel te boeken of te kamperen. Sterker nog; er zijn ontzettend veel unieke verblijfplekken te vinden die passen bij jouw droombestemming. In ieder geval; als je weet waar je moet zoeken! AirBnB maakt het je daarbij heel makkelijk. Het platform maakt het voor mensen mogelijk om hun onroerend goed te verhuren, en om zelf te huren voor een korte periode. Ideaal voor een vakantiehuisje! Hieronder vind je de meeste unieke verblijven ter wereld, van woonboten en boomhutten tot lofts en luxe villa’s. Dus ben jij op zoek naar toffe reisinspiratie? Wij selecteerde de 5 mooiste verblijven ter wereld!

1. Boomhuis in Bali

Dit prachtige verblijf bevindt zich middenin de prachtige natuur van Bali! De tuin rondom het verblijf is iets wat je normaal alleen ziet in films. Voor slechts 72 euro per nacht kun je er zelf van genieten! Je bent te voet binnen 3 minuten op het strand, maar je kunt in de tuin ook een duik in het water nemen. In het nabijgelegen dorpje kun je genieten van een aantal restaurants, maar ook je eigen eten sprokkelen: in de tuin kun je zelf je kokosnoten, papaya’s, limoengras of passievrucht plukken.

boomhuis in bali

Bron: AirBnB

2. Pirates of the Carribbean-huisje

Waan jezelf in de tropen, net als in de films met Captain Jack Sparrow! Deze accommodatie is omgeven met een hoop kleine watervalletjes, beekjes en prachtige natuur. Het huisje bevindt zich in de Topanga Canyon in Californië, vlakbij Los Angeles. Slechts een half uurtje rijden en je bevindt je in de metropool. Net even wat langer rijden en je bent in Hollywood! Verder is de Topanga Canyon vlakbij Malibu, een bekend en geliefd surfersoord. Met een prijs van 83 euro per persoon per nacht is het ook nog eens redelijk betaalbaar!

pirates of the caribbean-huisje

Bron: AirBnB

3. Boomhuisje middenin Atlanta

Dit verblijf heb je vast en zeker weleens voorbij zien komen. Het is namelijk één van de bekendste Airbnb-verblijven ter wereld. Reden genoeg om deze tevens te vermelden in dit artikel. Het boomhuisje bevindt zich namelijk middenin de stad Atlanta, maar is toch omgeven door de natuur! Zo ben je binnen vijf minuten weg van de mensenmassa, en kan je genieten van de rust en de natuur. De accommodatie bestaat uit drie huisjes, die aan elkaar verbonden zijn door touwbruggen. Je betaalt voor dit huisje een prijs van 328 euro per nacht. Maar let op; het boomhuisje is voor 2018 al bijna volgeboekt!

Boomhuisje in Atlanta, Georgia

Bron: AirBnB

4. Natuurhutje in Canada

Dit hutje in Mayne Island, British Columbia, Canada is vrijwel geheel gemaakt uit natuurlijke, lokale materialen. Zo kun je ideaal genieten van de rust! De omgeving bestaat uit een aantal boerderijen en een kleine wijngaard. Je kunt zien dat het huisje is gemaakt met oog voor detail; het is prachtig afgewerkt, en het heeft een organische feel. Je kunt lopend binnen 10 minuten op het strand zijn, en binnen 20 minuten bij winkeltjes en de supermarkt. Je kunt hier verblijven voor ongeveer 83 euro per nacht.

Natuurhuisje in Mayne, Canada

Bron: AirBnB

5. Ark ‘Dans’, B2B Gaudi-aan-de-Rijn

Vind je de bovenstaande bestemmingen nét iets te ver weg? Dan is dit super Nederlandse verblijf echt iets voor jou: deze bijzondere ark aan de Rijn in Arnhem! Het ontwerp van deze ark is voor een deel geïnspireerd door de wereldberoemde Spaanse architect Gaudi, waardoor er vrijwel geen rechte lijn in het interieur te vinden is. Dat wil niet zeggen dat het een chaotisch huis is, integendeel; het heeft een rustgevende, organische feel. De ark is tevens een Bed-and-Breakfast, dus je kunt in de ochtend genieten van een heerlijk ontbijtje! Je bent met 5 minuten lopen in het Centrum van Arnhem, zodat je kan genieten van alle lokale voorzieningen. De prijs per nacht is ongeveer 49 euro.

Ark Gaudi aan de Rijn

Bron: AirBnB

Heb jij nog andere Airbnb-verblijftips? Wij zijn erg benieuwd! Laat het ons weten door hieronder te reageren of op social media. Vergeet natuurlijk niet dit artikel te liken en delen. Wij wensen je veel reisplezier!

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

One comment

  1. Een hutje in de natuur lijkt mij de ideale plek om tot rust te komen. Er zijn overigens nog zoveel mooie plekken op de wereld die ik zou willen zien. Deze lijst ga ik in ieder geval even doorsturen naar wat vrienden, bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*