Home > Reis inspiratie > Welke schoenen neem je mee op vakantie?
schoenen mee op vakantie

Welke schoenen neem je mee op vakantie?

Ga je op reis? Dan gaat de voorpret na het boeken van je reis verder bij het inpakken van je koffer. Voor sommige van ons, zeker de mannen, vormt dit een ware frustratie, maar voor vele vrouwen is dit een vast onderdeel van de voorpret voor de vakantie. Maar welke schoenen neem je allemaal mee op vakantie?

Sandalen

Ga je een stadje bezoeken of een stukje lopen over de boulevard? Dan kunnen sandalen net iets comfortabeler aan je voet zitten dan slippers. Een paar stevige sandalen in je koffer mogen dan ook niet ontbreken als je op vakantie gaat. Op de website van Durlinger zijn genoeg leuke en trendy sandalen te vinden. 

Sneakers

Op vakantie kun je niet zonder een paar makkelijk zittende schoenen en schoenen waar je een stuk mee kunt lopen, zonder pijn aan je voeten te krijgen. Daarom zijn sneakers perfect geschikt om mee te nemen in je koffer naar welke bestemming dan ook. 

Wandelschoenen

Ben je van plan om te gaan hiken in de bergen of grote stukken te lopen? Dan zijn wandelschoenen zeker aan te raden. Met wandelschoenen bied je je voeten voldoende ondersteuning om lange stukken te lopen. Het nadeel van wandelschoenen is wel dat ze redelijk zwaar zijn, waardoor de kilo’s die je mee mag nemen in je koffer snel zullen op lopen. Doe deze schoenen daarom aan tijdens je reis, zodat je die extra kilo’s kan gebruiken om andere spullen of kleding mee te nemen naar je vakantiebestemming.

Slippers

Slippers zijn sowieso onmisbaar in je koffer. Zeker als je naar een zeer zonzekere bestemming vertrekt is een paar slippers (of meerdere paren) iets waar je niet zonder kunt. Tamaris slippers zitten heerlijk aan je voeten en de keuze is ook nog eens reuze in de webshop. Als je kiest voor goedkopere slippers, zul je sneller pijn aan je voeten krijgen, doordat het voetbed sneller slijt. Kies je voor duurdere slippers, dan is het voetbed vaak van betere kwaliteit en krijgen je voeten ook betere ondersteuning tijdens het lopen. 

Schoenen voor in het water

Ben je een echte snorkel of duikliefhebber? Dan zijn waterschoenen onmisbaar. Zeker als je een strand gaat bezoeken met veel rotsen in zee, dan zul je merken dat het extra fijn is als je een stel waterschoenen in je koffer hebt gestopt. Vaak is de onderkant gemaakt van stevig materiaal en is de bovenzijde lekker flexibel, waardoor je er ook prima mee kunt zwemmen.

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*