Home > Reistips > 3 gadgets die je meeneemt op reis
gadget voor op vakantie

3 gadgets die je meeneemt op reis

We houden bijna allemaal van reizen. Lekker de zon opzoeken of juist de sneeuw, een lange reis naar een verre bestemming of juist een korte vakantie net over (of binnen) de grens; het is allemaal even heerlijk. De voorpret is in de meeste gevallen bijna net zo leuk. Plannen, boeken, je inlezen over de bestemming en je tas inpakken. Ook al kan dit laatste nog wel eens wat stress opleveren… Vandaag zetten we 3 gadgets op een rij die absoluut niet mogen ontbreken in je koffer of tas als jij op reis gaat!

1. Powerbank

Een multifunctionele oplader staat natuurlijk met stip op nummer één qua gadgets die je niet mag vergeten wanneer je op reis gaat. Want of je jezelf nu enkele uren moet zien de vermaken in de auto of een halve dag in het vliegtuig; je mobiele telefoon is hierbij onmisbaar. Ga daarom voor een Powerbank die je vooraf hebt opgeladen. En wanneer je het beste voor hebt met het milieu is een een Solar Charger een prima alternatief. Wellicht iets minder handig in het vliegtuig of in de auto, maar alsnog onmisbaar wanneer jij jouw zonnige bestemming eindelijk hebt bereikt!

2. GoPro

Het liefst leggen we tegenwoordig alles vast. En zeg nu zelf; vakantiefoto’s zijn leuk om terug te kijken, maar in de meeste gevallen belanden ze op je harde schijf om vervolgens te worden vergeten. Zonde! Maar het is toch ook veel leuker om een gave reisvideo te maken en te kunnen delen met al je vrienden? Een GoPro mag daarom absoluut niet ontbreken in jouw reistas. Zeker voor de avonturiers onder ons is dit een echte aanrader. Onder water, hoog in de bergen of in de lucht of ‘gewoon’ op de camping; met deze camera laat je het thuisfront van al jouw activiteiten meegenieten.

3. Kledingstomer

Je maakt een verre reis met een backpack op je rug. Of je gaat met je hele gezin naar de camping aan zee. Wat voor een vakantietype jij ook bent; je zult altijd je kleding mee moeten nemen in een koffer of tas. Dit zorgt er hoe dan ook voor dat jouw kleding minder lekker gaat ruiken en er vouwen en kreukels ontstaan. Een compacte, elektrische kledingstomer is daarom dé uitkomst. In een handomdraai (letterlijk!) ziet al jouw kleding er weer fris en kreukvrij uit. Daarom is de een kledingstomer wat ons betreft een onmisbare gadget om mee te nemen op elke soort vakantie!

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*