Home > Reistips > Beleef 3 unieke ervaringen op Ibiza
ervaringen ibiza

Beleef 3 unieke ervaringen op Ibiza

Het is december en dat betekent sinterklaas, kerst en oudjaar. Maar misschien zit je stiekem wel heel ergens anders aan te denken. December betekent namelijk ook kou, regen en het begin van de winter en daar zit niet iedereen op te wachten. Sommigen denken liever aan warme stranden, idyllische dorpjes, prachtige baaien en betoverende zonsondergangen. Als jij je hier in herkent is een vakantie naar Ibiza een heel interessant idee. En om jou nog enthousiaster te maken hebben wij 3 unieke ervaringen op Ibiza op een rijtje gezet.

Een stranddag als nooit tevoren

We hebben allemaal wel eens een heerlijke stranddag gehad. Of dit nou in Nederland was of in Frankrijk of Italië, aan het strand is het altijd genieten. Maar de ultieme strandervaring beleef je op Ibiza. In deze lijst staan de mooiste stranden van Ibiza en ze zijn stuk voor stuk pareltjes te noemen. Zo is de Cala Conta een van de mooiste en populaire stranden. Het is mooi en breed en er zijn veel voorzieningen te vinden. Als je juist wilt ontsnappen aan alle drukte moet je naar Cala Boix gaan. Dit is de ideale plek voor zijn unieke donkere kleur, wat je bijna nergens anders op Ibiza vind. En zo zijn er nog veel meer stranden met elk zijn uniek karakter.

Dansen in de Pacha

Ibiza staat bekend als een feesteiland en je zal al snel merken dat het haar reputatie meer dan waar maakt. Er zijn altijd wel grote artiesten te vinden op Ibiza die jou kunnen trakteren op een onvergetelijke show. Als je op Ibiza bent moet je in ieder geval een keer een feest hebben meegepakt in een lgendarische club. De Pacha is hier de ideale plek voor, maar zeker niet de enige. Zo kan je bijvoorbeeld ook naar een van de pool party’s bij Ushuaïa of een hele dag genieten bij Blue Marlin.

Ga zelf op avontuur in Ibiza

Het eiland is door haar mooie stranden, leuke steden en grote sterren erg populair. Hierdoor kan het op de populaire plekken al snel toeristisch aanvoelen. Gelukkig is niet heel het eiland toeristisch en zijn er genoeg plekken waar je helemaal tot rust kan komen. Zeker als je je eigen scooter of auto huurt! Dan houdt niets je avontuur op Ibiza tegen! Een scooter of auto is namelijk zo gehuurd en hoeft helemaal niet zoveel te kosten. En met vervoer kan jij het eiland ontdekken zoals jij het wilt.

About Otto van der Laar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*