Home > Reistips > 6 dingen die je niet moet vergeten wanneer je op citytrip gaat
inpaktips citytrip

6 dingen die je niet moet vergeten wanneer je op citytrip gaat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt niet alleen als je een verre reis gaat maken, maar ook als je een midweek of weekendje op citytrip gaat! Wij hebben 6 citytrip essentials op een rijtje gezet die je moet hebben voordat jij een bezoekje brengt aan een interessante stad.

Koffer maatje handbagage

Haal extra veel uit je citytrip en neem geen ruimbagage mee maar een koffertje die je mee kunt nemen als handbagage. Er zijn koffers die precies binnen de toegestane afmetingen vallen. Je hoeft alleen nog maar op het gewicht te letten! Doordat jij na het landen niet hoeft te wachten op je koffer kun je direct de stad in duiken. 

Powerbank

Eerlijk is eerlijk, ook tijdens een citytrip willen we gewoon bereikbaar zijn. Je batterij gaat waarschijnlijk niet al te lang mee doordat je telefoon ook fungeert als fototoestel, kaart, wekker en ga zo maar door. Met een powerbank op zak hoef je nooit bang te zijn dat je telefoon uitvalt. Je kunt er ook andere apparaten mee opladen, zoals je e-reader of digitale camera.

Slaapmasker

Een goede nachtrust is zeer belangrijk tijdens je citytrip. Pak ook zeker een slaapmasker voor het geval dat je kamer niet goed verduisterd is. Zeker lichte slapers worden anders te vroeg wakker. Slaapmaskers koop je op veel verschillende en je hebt de keuze uit leuke kleuren en printjes.

Watefles of bidon

Het is altijd belangrijk om voldoende water te drinken. Voorkom dat je steeds een nieuwe plastic fles aan moet schaffen en neem een eigen bidon mee. Ga je met je vriendengroep of familie op citytrip? Doe dan eens origineel en laat de bidons te bedrukken met je eigen tekst. Zo heb je altijd een goede herinnering aan een speciale citytrip.

Paar wandelschoenen

Vaak gaat het ontdekken van een stad gepaard met een heleboel stappen. Neem daarom een goed paar wandelschoenen mee of trek ze alvast aan. Pak als je naar een warme stad gaat nog luchtig schoeisel in zoals slippers of espadrilles voor vrouwen.

Compact toilettasje

Als je met alleen handbagage reist, dan mag je niet al te veel vloeibare stoffen meenemen. Zeker voor de dames kan dit lastig zijn. Neem een klein toilettasje mee met daarin de essentiële verzorgingsproducten zoals je favoriete make-up, een testertje met parfum, make-up remover en blarenpleisters voor na een lange dag shoppen. Als je nog iets mist kun je dat ter plekke aanschaffen. Kan jij niet wachten om te vertrekken? Check onze tips om goedkoop een vakantie te boeken.

About Redactie Need to Travel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*