Home > Reistips > De beste zomer travel gadgets van 2017
gadgets voor in de zomer

De beste zomer travel gadgets van 2017

Iedere zomer zijn er weer nieuwe travel trends en gadgets te koop. Om te weten waar je deze zomer mee over straat moet lopen, hebben wij de top zomer gadgets voor je samengesteld. Zo weet jij zeker dat je niet met ouderwetse gadgets over het strand loopt, maar met de hype van dit moment!

1. Zandloze strandtas, handdoek of strandmat

Sinds deze zomer zijn er strandtassen, handdoeken en strandmatten te krijgen waar het zand doorheen valt. Zo heb je, wanneer je op het strand ligt, geen last van zand op je handdoek. Ook als je het strand verlaat heb je geen last van zandkorrels in je strandtas, wat voorkomt dat je auto, appartement of huis vol komt te liggen met al dat zand. Hoe handig is dat!

2. Houten zonnebril

Ze zijn er al een paar jaar, maar ook deze zomer zullen de houten zonnebrillen weer een veelvoorkomende verschijning zijn. Steeds meer varianten worden er gemaakt van deze zonnebrillen. Zo heb je tegenwoordig ook stenen, kurken en acetate zonnebrillen die bijna te vergelijken zijn met de kwalitatieve designerbrillen van bekende merken zoals RayBan. Deze zonnebrillen zijn te koop in diverse uitvoeringen zodat je er altijd wel eentje vindt die past bij jouw stijl. Meerdere houten zonnebrillen kopen kan natuurlijk ook, zo kun je afwisselen en de bril dragen die past bij je outfit.

een houten zonnebril voor hem en haar

Bron: Woodiful

3. Gepersonaliseerde slippers

Laat jouw naam of gedachten achter in het zand met de originele en grappige flipflops van FlipSidez. Je hoeft alleen maar een leuke kleur en maat te kiezen. Vervolgens kun je zelf tekst toevoegen aan de onderkant van je flip-flops en de boodschap wordt automatisch in het zand achtergelaten wanneer jij hierover loopt. Het leukste cadeau om te geven aan je vrienden of om aan je zelf te geven natuurlijk!

gepersonaliseerde slippers

Bron: Flipsidez

4. Pocket-Size Selfie Drone

Met een 5-megapixel videocamera, zelf gegeneerde Wi-Fi en 3 minuten vliegtijd, is de AirSelfie zonder twijfel de beste drone om selfies mee te maken. Het apparaatje past zo in je broekzak en kan 20 meter ver wegvliegen om zo de beste en gaafste selfies te maken van jou en je vrienden zonder dat je de omgeving op de foto mist.

De perfecte gadget voor travellers die alle momenten vast willen leggen op de camera. De AirSelfie connect automatisch naar je smartphone via een gratis iOS/Android app. Alle foto’s en video’s worden automatisch opgeslagen op een 3GB MicroSD kaart, maar je kunt ze ook synchroniseren naar je telefoons fotobibliotheek.

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*