Home > Reis inspiratie > De mooiste trouwlocaties in het buitenland
bruiloft in het buitenland trouwlocaties

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

Wanneer je geen standaard bruiloft wilt in eigen land, is een bruiloft in het buitenland perfect! Uiteraard moet je budget wel toereikend genoeg zijn om dit te kunnen realiseren, dus begin maar alvast met sparen. Wij hebben alvast de mooiste trouwlocaties in het buitenland op een rijtje gezet!

Hawaii

Hawaii; een plek waar menig mens naartoe wil. Dus waarom niet in combinatie met je bruiloft en je huwelijksreis? Trouwen op Hawaii wordt ook wel bestempeld als trouwen in het paradijs! Je kunt kiezen uit diverse prachtige eilanden met prachtige witte stranden en een blauwe zee. Het hoofdeiland van Hawaii is Oahu, maar er zijn diverse andere (minder toeristische) eilanden, zoals: Lanai, Maui en Niihau. De tijd van je bruiloft kan hier perfect worden getimed met een ondergaande zon voor een romantisch en zeer sfeervol effect. Als vermaak voor kinderen zou je bijvoorbeeld een luchtkussen huren. Dit kun je vaak al aangeven tijdens het plannen van je bruiloft.

Santorini

Een eiland dat uitermate geschikt is voor een trouwerij is Santorini. Er is hier niet één specifieke trouwlocatie te benoemen omdat het hele eiland eigenlijk de meest prachtige trouwlocaties bevat. De Griekse cultuur, gezelligheid en het eten zijn al een reden op zich. Daarnaast heb je op Santorini veel uitzichtpunten op kliffen van de Calderea en kunnen jullie tijdens het ja-woord genieten van een romantische zonsondergang. De witte huisjes en hotels met prachtig blauwe daken vormen een mooie achtergrond voor trouwfoto’s van het echtpaar en de gasten.

Blauw Baai (Curacao)

Er zijn veel mogelijkheden als je zou willen trouwen op Curacao. Maar de allermooiste trouwlocatie is hier toch wel Blauw Baai (Blue Bay). Curacao leent zich uitstekend voor een trouwerij, dankzij een heerlijk klimaat, prachtige stranden, lekkere eten en een sfeervolle cultuur. Het tropische strand van Blue Bay heeft uitzicht op een azuurblauwe zee en kan volledig aangekleed worden door diverse trouwplanners. Het is een bekende trouwplek en men heeft genoeg ervaring met het aankleden van de locatie, zodat je haast verzekerd bent van een echte droombruiloft. Attractieverhuur, cocktails, entertainment en dergelijke zijn allemaal mogelijk in overleg met jullie wedding planner. Het is belangrijk dat je tijdig een budget voor ogen hebt, met enige marge voor onvoorziene kosten. Ook met het plannen van je bruiloft mag je een jaar van tevoren (of eerder) beginnen, zeker als je bruiloft in het buitenland plaatsvindt.

Seychellen

Een geweldige plek om te trouwen in het buitenland of bestemming voor je huwelijksreis is de Seychellen. Hier vind je de meest prachtige bloemen en planten, die als een mooie achtergrond voor de ceremonie kunnen dienen. De archipel heeft diverse eilanden met hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en de meest luxe hotels

Zorg dat jullie het budget goed in kaart hebben en kies een locatie waar jullie beide gelukkig van worden. Het kost wat, maar dan hebben jullie ook een onvergetelijke internationale bruiloft waar jullie nog vaak aan terug zullen denken.

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*