Home > Reis thema's > Stedentrips > Geniet van de stad Parijs per bus
busreis naar parijs

Geniet van de stad Parijs per bus

Er zijn verschillende manieren om naar Parijs te gaan en de hoofdstad van Frankrijk te bezoeken. Met je eigen auto is een optie, maar ook een vliegreis behoort tot de mogelijkheden. In dit artikel houden we het echter wel op de mogelijkheid om Parijs per bus te bezoeken. Een busreis naar Parijs is helemaal hot en voor een paar euro sta je al midden in het centrum van de geweldige metropool. Een ander voordeel van is dat de bus kunt zal afzetten tot aan je verblijf, net als met de auto. Wel is het met de auto zo wanneer je in het centrum van Parijs wilt parkeren, zitten hier hoge kosten aan.

Georganiseerd of met losse busticket naar Parijs?

Busreizen naar Parijs zijn er in verschillende vormen en worden door verscheidene aanbieders verzorgd. Zo kun je kiezen voor een georganiseerde busreis naar Parijs of een losse busreis naar bestemming en terug. In het laatste geval boek je enkel de busreis zelf en ben je vervolgens vrij om te gaan en staan waar je wilt. Slaapaccommodatie en maaltijden dienen dan door jezelf geregeld te worden, geheel naar eigen keus. Ook georganiseerde busreizen naar Parijs zijn een optie. Je hoeft helemaal niks te regelen, de accommodatie en maaltijden worden verzorgd en verschillende excursies zijn inbegrepen. Zo kun je geheel zorgeloos naar Parijs. Je weet zeker dat je in deze grote stand goed terecht komt. Alle belangrijk bezienswaardigheden worden bekeken en er is genoeg tijd om zelf op pad te gaan. Wel ligt dit aan de reis die je boekt. Wel moet je bij een georganiseerde reis meer rekening houden met anderen. Dit zodat iedereen op tijd op de volgende plek kan zijn om zo het beste uit de stad te kunnen halen.

Zo pak je alle bezienswaardigheden mee!

Wanneer je reist met georganiseerde busreizen, bezoek je alle grote bezienswaardigheden. Prachtige bouwwerken als het Louvre, Champs Elysée en de Eiffeltoren zullen zeker niet ontbreken bij deze tour. Zo is er in Parijs voor iedereen wel wat te beleven. Naast talloze musea, zijn er voldoende mogelijkheden om te shoppen. Ook Montmartre is een aanrader, dankzij het magistrale uitzicht over de stad. Ben je van plan om met een losse busticket Parijs te bezoeken? Dan raden we je aan om in de stad gebruik te maken van de metro. Met het uitgebreide netwerk kun je gemakkelijk en snel door de stad verplaatsen en is stukken goedkoper als de taxi.

Veel plezier in de stad der liefde!

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*