Home > Reistips > 3 Hollandse relatiegeschenken om te geven aan relaties in het buitenland
Hollandse presentjes relaties

3 Hollandse relatiegeschenken om te geven aan relaties in het buitenland

Ga jij weleens voor zaken op pad naar het buitenland? Verras jouw gastheer- of dame in het buitenland dan eens met een typisch Hollands relatiegeschenk! Of je nu wordt ontvangen door een klant, op bezoek gaat bij een van jullie partners of juist een nieuwe klant gaat werven: een cadeautje wordt altijd gewaardeerd. Zeker als dit een persoonlijk relatiegeschenk is met een link naar het land waar jij als hun gast vandaan komt. Je zult verstelt staan van het effect dat een écht Hollands cadeautje op relaties in het buitenland heeft. Welke uit onderstaande lijst met 3 Hollandse relatiegeschenken geef jij?

1. Laat relaties in het buitenland kennismaken met Hollands snoep

Denk jij dat een zakje Hollands snoep als relatiegeschenk in het buitenland niet origineel is? Dat ligt er maar net aan waar je naartoe gaat en wat je geeft! Hollandse stroopwafels of drop zijn jouw gasten misschien niet geheel onbekend, maar dat betekent niet dat ze er niet blij van worden. Hier likken zelfs relaties uit het verste land hun vingers bij af! Je kunt stroopwafels kopen in koektrommeltjes met daarop een Nederlands tafereeltje. Of laat ze bedrukken met jullie bedrijfslogo. Wil je toch een ander soort snoep geven? Wij zijn benieuwd of jouw relaties in het buitenland wel eens van boterbabbelaars, kaneelkussentjes of salmiakbrokken hebben gehoord…

2. Een typisch Hollands relatiegeschenk: Delfts blauw

Delfts blauw is een typisch Hollands relatiegeschenk waar jij in ieder ander land dan Nederland mee gaat scoren. En het hoeft helemaal niet duur te zijn! We spreken uit eigen ervaring dat relaties in het buitenland blij worden van de gekste delfts-blauwe geschenken. Over het algemeen geldt zelfs dat hoe toeristische het tafereeltje is, hoe beter het geschenk in het buitenland wordt ontvangen. Dus, inslaan maar die Delfts blauwe klompjes, molentjes en Amsterdamse huisjes!

3. Geef jouw relaties een Dopper met jullie bedrijfslogo

Wist jij dat de uit gerecycled plastic gemaakte drinkfles Dopper in Nederland wordt geproduceerd? Deze drinkflessen zijn vaatwasser bestendig en gaan eindeloos mee: een super duurzaam cadeau! Door een Dopper als relatiegeschenk te geven breng jij direct de boodschap over dat jullie onderneming staat voor duurzaamheid. Je kunt de waterflessen bedrukken met het bedrijfslogo en kopen in verschillende kleuren die passen bij jullie huisstijl. Dit relatiegeschenk is praktisch, duurzaam, persoonlijk en ook nog eens typisch Hollands!

Reis jij alleen met handbagage om je relatiegeschenken mee te nemen? Hier vind je handige inpaklijst voor het inpakken van handbagage

About Lisa van Kempen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*