Home > Reisbestemmingen > Europa > Speciaal voor de mannen: een weekend Newcastle!
voetbalreizen organiseren voor een mannenweekend

Speciaal voor de mannen: een weekend Newcastle!

Je kent het wel, vrouwen die regelmatig een weekend met elkaar doorbrengen en ‘vrouwelijke’ zaken ondernemen als wellness, wijntjes drinken en high tea’en. Maar waarom als man zijnde niet een keer met je vrienden een weekend erop uit?! En dan natuurlijk niet richting een ontspannen spa, veel te soft! Maar een weekend naar Newcastle vol met bier, voetbal en uitgaan! Benieuwd naar wat de mogelijkheden hierin zijn en heb je behoefte aan wat inspiratie? Wij geven het je!    

Voetbaltrip

In de inleiding hierboven geven we het al weg: voetbal! Want wat is er nu leuker dan een voetbalwedstrijd live meemaken samen met je maten? En als we het hebben over een typisch voetballand, dan zit je goed in Engeland. In bijna geen enkel land zijn de supporters zo fanatiek en is de voetbalsfeer zo hoog. Wanneer je richting Newcastle gaat, dan is de voetbalclub Newcastle United het meest voor de hand liggend. Maar vergis je niet! Ook Sunderland en Middlesbrough zijn voetbalclubs welke vanuit Newcastle eenvoudig te bereiken zijn. Wil je graag een weekend boeken speciaal voor een voetbalwedstrijd? Doe dit dan altijd via een reisbureau die is gespecialiseerd in voetbalreizen. Zo ben je gegarandeerd van een volledig georganiseerde voetbalreis, zonder enige moeite!

Lachen tijdens een comedyshow

Natuurlijk biedt Engeland veel meer dan alleen voetbal. Naast schreeuwen langs de lijn van een voetbalwedstrijd, is het ook belangrijk om tijdens het mannenweekend veel te lachen. Combineer de voetbaltrip dan ook met een leuke stand-up comedy. Engeland zit vol leuke comedians, zo ook comedyclubs. Zo is The Stand Comedy Club een veel bezochte en populaire comedyclub in Newcastle. Hier staan dagelijks goede comedians op het podium, een humoristische show weg te geven. Dat wordt lachen, gieren en brullen!

Bier, bier en nog eens bier..

Een mannenweekend is natuurlijk niet compleet zonder (veel) bier! Vooral als je in Engeland bent, ontkom je hier niet aan. Stap je ergens een club binnen, dan zijn grote peulen bier de normaalste zaak van de wereld. Naast bier is er op iedere hoek van de straat wel een pub te vinden. Want het bezoeken van een échte Engelse pub mag niet ontbreken tijdens een voetbalreis. Zo is The Bridge Tavern een authentieke Engelse pub in Newcastle, waar je naast goed bier ook top kunt eten. Heb je het minder op cafés en ga je liever dansend los? Dan zijn er tal van mogelijkheden als toffe danceclubs in Newcastle en live optredens in Newcastle.

Kortom: genoeg input voor een succesvol mannenweekend in Newcastle! Vergeet niet om vooraf alles goed te plannen en reserveren. Newcastle is namelijk een drukbezochte plek waar alles snel is volgeboekt. Succes met de planning en geniet!

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*