Home > Reistips > De top 3 reisgadgets voor iedere vakantie!
gadgets voor op vakantie

De top 3 reisgadgets voor iedere vakantie!

Yes! Gelukkig breekt de zon weer steeds vaker door. Hierdoor is heel Nederland weer in de ban van heerlijk terrassen, fietsen en.. vakantie! Want waarschijnlijk heb jij je vakantie al geboekt of ga je dit binnenkort doen. Natuurlijk kijk je hier enorm naar uit. Maar naast dat je hier continu over wegdroomt, is het ook van belang om je goed voor te bereiden op de vakantie. Want wat stop je zoal in je koffer en welke reisgadgets mogen absoluut niet ontbreken? Wij zochten het voor je uit!

E-reader

Ben jij een fanatieke lezer? Dan is een e-reader precies wat je nodig hebt. Zo heb je geen rompslomp met het meenemen van tientallen boeken in je koffer en houd je meer ruimte over. Want alle boeken die jij graag wilt lezen, kan je downloaden vanaf dit handige apparaatje. En wees gerust; urenlang lezen vanaf dit scherm heeft geen negatief effect op de ogen. Het scherm van de e-reader is zo gemaakt, dat het precies lijkt op een echte bladzijde waardoor je geen last krijgt van de ogen. Dat wordt heerlijk lezen in de stralende zon!

e-reader voor op vakantie

Lucht zitzak

Je kent het wel, je bent op een heerlijke plek met veel zon maar kunt nergens even zitten of het liefst zelfs liggen. Balen! Vanaf nu is dat verleden tijd met de lucht zitzak. Met een lucht zitzak kun je altijd en overal heerlijk liggen en ontspannen op iedere plek. Wat het is? Een lucht zitzak, ook wel Lamzac genoemd, is een grote zak die je binnen enkele seconden vult met lucht. Dit doe je door de zak in de lucht te gooien – waarmee de zak lucht hapt – en deze lucht vervolgens laat opsluiten door de zak te sluiten. Voilà; je hebt een ultra hippe en comfortabele liguitrusting. Ook hierbij geldt dat je enorm veel ruimte bespaart in je koffer. De lucht zitzak kan je namelijk helemaal verpakken tot een klein pakketje en zo eenvoudig overal mee naartoe nemen.

Selfiedrone

De meeste foto’s worden gemaakt op vakantie. Logisch, want dan kom je vaak terecht op de mooiste plekjes. Wel bestaat merendeel van deze vakantiekiekjes uit selfies. Want ja, je gaat natuurlijk niet continu aan iedere voorbijganger vragen om een foto te maken, en doe je dit wel? Dan is de kans groot dat de foto helemaal verkeerd wordt gemaakt. Maar, hiervoor is iets nieuws in het leven geroepen: de selfiedrone! Met deze handige drone hoef je niet meer aan anderen te vragen om een foto te maken. Je haalt de selfiedrone uit het hoesje, connect ‘m met je telefoon, laat ‘m vliegen en ‘’snap’’ je foto is gemaakt!

een selfie maken met drone

Het hebben van handige reisgadgets maken je leven een stuk eenvoudiger. Nu is het nog een kwestie van aftellen en je kunt volop genieten van die tropische bestemming!

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*