Home > Reis inspiratie > De 3 beste plekken om met je vrienden op vakantie naartoe te gaan
Met vrienden op vakantie

De 3 beste plekken om met je vrienden op vakantie naartoe te gaan

Ga jij altijd op vakantie met vrienden? De kans is groot dat jullie vakantie met de mannen door corona al een aantal keer niet door kon gaan. Gelukkig zijn de vooruitzichten goed, dus is het hoog tijd om na te denken over de volgende vakantie! Zijn jullie op zoek naar inspiratie? Wij zouden het wel weten: bekijk snel deze 3 beste plekken om met je vrienden op vakantie naartoe te gaan.

1. Ga surfen aan de Franse kust

Ga jij ieder jaar met je vrienden op wintersport en willen jullie graag op een vergelijkbare vakantie in de zon? Ga dan surfen aan de Franse kust! Hier vind je, naast ’s werelds bekendste surf hot-spots zoals Biarritz, Mimizan en Lacanau, ook kleine dorpjes en verlaten stranden met de beste golven van Europa, Vanuit Nederland maken jullie met je eigen auto een roadtrip langs de Franse kust. Zo heb je de vrijheid om te stoppen waar en wanneer je wilt. Je hoeft zelfs geen eigen surfplank te hebben: deze kun je bijna overal in Frankrijk huren. Bestaat jullie vriendengroep uit sportievelingen en zonaanbidders? Degenen die niet alle dagen willen surfen halen hun hart op bij de vele brede stranden en gezellige boulevards die Frankrijk rijk is.

2. Maak een whisky reis door Schotland

Schotland is niet alleen het land van indrukwekkende logs, mystieke uitzichten en Schotse Hooglanders, maar natuurlijk ook hét whisky-land bij uitstek. Drinken jullie regelmatig een glaasje whisky met zijn allen of wil je gewoon graag een drankreis maken door een indrukwekkend landschap? Dan is whisky reis maken door Schotland een goed idee. De Schotten leggen je met liefde alles uit over hun passie. In sommige brouwerijen krijg je zelfs de kans om je eigen whisky te destilleren. Een mooie bijkomstigheid: in Schotland vind je op iedere straathoek een pub met gezellige locals en livemuziek. Of je nu een whisky kenner bent of niet: een gezellige vakantie ga je hier zeker beleven!

3. Dompel je een gezellig weekend onder in een andere cultuur

Willen jullie avonden stappen combineren met relaxen in de sauna en het opsnuiven van een nieuwe cultuur? Dan is Budapest de beste plek om met je vrienden op vakantie naartoe te gaan. De Hongaarse hoofdstad staat bekend om haar uitgaansgelegenheden en badhuizen. Verdwaal tussen de prachtige kerken en wandel over de Donau via de vele bruggen die Budapest rijk is. Vergeet, als het weer het toelaat, vooral niet een biertje te drinken op een van de trappen langs de Donau.

About Lisa van Kempen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*