Home > Reisbestemmingen > Europa > Waarom is de camping een leuke vakantie?
Waarom is de camping een leuke vakantie

Waarom is de camping een leuke vakantie?

De camping wordt door veel mensen niet gezien als een echte vakantie. Dit is natuurlijk niet waar! In dit artikel ga ik je meer vertellen wat je allemaal op de camping kan doen en ik ga jou overtuigen waarom jij ook eens een keer naar de camping moet gaan. Wist je bijvoorbeeld al dat er op de camping heel veel activiteiten zijn voor jong en oud. Ik wens je veel leesplezier! 

Dichtbij 

Vaak willen mensen ver reizen voor een vakantie maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Mensen willen tegenwoordig ook dichtbij even uitrusten omdat ze soms gelijk terug moeten voor hun werk of andere omstandigheden. Gelukkig zijn er in Nederland honderden campings in ons prachtige natuurgebied. Rust lekker uit in de bossen en het mooie natuurgebied. Wil je wel wat verder reizen voor de camping? Dan kan je ervoor kiezen om te gaan reizen naar het buitenland. Vorig jaar in de zomer zijn we met vrienden naar de camping in Tsjechië gegaan. Dit was een heel mooi avontuur met heerlijk weer! 

Kids 

Heb jij kinderen en gaan ze ook mee op vakantie? Maak je maar geen zorgen wat zij gaan zich zeker niet vervelen. Op heel veel campings is er een animatieteam beschikbaar. Zij regelen de leukste activiteiten met kinderen. Leuke spelletjes, dansen en lachen gieren brullen. Verder hebben ze op veel plekken ook een leuk zwemparadijs. Heb je ook tieners die mee gaan? Op veel plekken hebben ze ook een leuke kinderdisco. 

Natuur 

Wat is er nou lekkerder dan uitrusten in de natuur? Als je op de camping bent dan ben je één met de natuur. Heerlijk wakker worden tussen de fluitende vogels en lekker barbecueën op de camping. Heb je geen zin om zelf te koken? Heel veel campings hebben ook een restaurant. Persoonlijk vind ik het heerlijk om de camping mijn vlees lekker buiten te grillen.  

Nieuwe mensen leren kennen 

De camping is ook een leuke plek om nieuwe mensen te leren kennen. Dagelijks kom je wel dezelfde mensen tegen. Verder is de kans ook groot dat je nieuwe mensen leert kennen. Wat leuk is dat dezelfde mensen jaarlijks teruggaan naar dezelfde camping. Dit geeft een vrij vertrouwd gevoel als je dezelfde mensen weer ziet. 

Ben jij al wel eens naar een camping geweest? Ik ben benieuwd welke camping dat was! Stuur mij gerust een berichtje.

About Iris Rietveld

Mijn naam is Iris Rietveld. Ik ben dol op reizen, eten en fotografie. Het liefst combineer ik ze alle drie en ben ik het hele jaar op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen, maar ook dichtbij huis heb ik het prima naar mijn zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op mijn reis bucketlist om te zien, te proeven of een mooi plaatje te schieten. En die verhalen deel ik dan weer graag met anderen om mensen te kunnen inspireren tot nieuwe reisideeën! Iedere week kun je een nieuwe reisblog van mij vinden op Need to Travel. Mijn motto: ‘’Je kunt niet genoeg mooie ontdekken in het leven.’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*