Home > Reis thema's > De top 3 huwelijksreisbestemmingen van 2020
Top 3 huwelijksreizen

De top 3 huwelijksreisbestemmingen van 2020

De wereld is vol met prachtige romantische bestemmingen. Voor de huwelijksreis mag je echt uitpakken, zodat het een reis wordt om nooit te vergeten. Met je partner aan je zijde de wereld ontdekken is de kerst op je taart na jullie prachtige bruiloft, waarvan de bruiloft muziek nog door je hoofd gonst. Van een ontspannen en idyllische huwelijksreis op de Malediven of Mauritius tot het avontuurlijke Colombia. Zie hier de top 3 huwelijksreisbestemmingen van 2020.  

Huwelijksreisbestemming #1 – Droomresort op de Malediven

Het is waarschijnlijk geen verrassing dat de Malediven ook dit jaar weer een populaire huwelijksreisbestemming is. Deze eilandengroep bestaat uit vele rustige bounty eilanden met de meest witte stranden die je ooit hebt gezin, kristalhelder water en wuivende palmbomen. Hier geniet je van de zon, de zee en je partner. Er zijn vele luxe kleinschalige resorts, waarbij je bijvoorbeeld kunt verblijven in een bungalow dat met palen in het water staat. Vanaf je balkon neem je ’s ochtends direct een duik in zee. Naast dat je geniet van romantiek is het ook mogelijk om te gaan duiken of snorkelen zodat je kennis maakt met de kleurrijke onderwaterwereld.

Huwelijksreisbestemming #2 – Ontspannen op Mauritius

Een huwelijksreis naar Mauritius staat bij veel bruidsparen hoog op de verlanglijst. Hier vind je prachtige luxe hotels en resorts, goede restaurants en romantische barretjes waar je met zonsondergang van een lekkere cocktail geniet. Het eiland ligt in de Indische Oceaan en wordt bijna geheel omringd door koraalrif, waardoor je hier fantastisch kunt duiken en snorkelen. Daarnaast worden er nog veel meer andere watersporten aangeboden. Zo kun je een dagje gaan zeilen, kajakken, leren kitesurfen of windsurfen of een boottocht maken waarbij je misschien wel dolfijnen tegenkomt. Er zijn niet alleen prachtige stranden op Mauritius, maar ook indrukwekkende natuur. In het Black River National Park, dat in de bergen van Mauritius ligt, geniet je van een romantische wandeling. Lees hier meer praktische informatie over Mauritius.

Huwelijksreisbestemming #3 – Avontuurlijk Colombia

We sluiten de top 3 huwelijkreisbestemmingen van 2020 af met Colombia. Voor stellen die het net even anders willen doen en gek zijn op avontuur en afwisselingen is Colombia een uitstekende huwelijksreisbestemming. Ook hier vind je tropische en rustige stranden, maar ontdek ook de koloniale steden, trek de jungle in en bezoek de verschillende indrukwekkende nationale parken. In het Tayrona National Park vind je van alles wat: verlaten stranden, helderblauwe zee, groene jungle en met een beetje geluk kom je zelfs wildlife tegen. Je kunt hier zo luxe verblijven als je zelf wilt, waardoor dit ook een uitstekende bestemming is als je op huwelijksreis gaat met een kleiner budget.

About Bert en Anneke Muller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*