Home > Reisbestemmingen > Europa > Plan je een reis naar Ibiza?
ibiza

Plan je een reis naar Ibiza?

Ibiza staat bekend om de geweldige clubs, maar tegelijkertijd is het  ook een van de mooiste eilanden van Europa. Ibiza heeft voor elk wat wils, voor degenen die willen ontspannen en voor iemand die van de beste dj’s ter wereld houdt. Van dit prachtige eiland wordt altijd gezegd dat het tweezijdig is, en dat is waar. Aan de ene kant heb je de kant met alle clubs en cafés, anderzijds kan je ook rustig ontspannen in de mooie hotels en de witte stranden. Laten we zeggen dat Ibiza het Miami van Europa is. In de stad heb je winkels en veel hippiemarkten. Het is leuk om daar eens naartoe te gaan, zeker iets om op de to do lijst te zetten!

Kies ik voor het openbaar vervoer of toch maar iets anders?

Zoals bij de meeste vakanties, wandel je vaak meer dan thuis. Maar Ibiza is te groot om te voet te doen. Stel je daarom de vraag hoe je jezelf het best kan verplaatsen. Ibiza heeft een goed openbaar vervoer maar het is meestal niet zo eenvoudig als een auto. Je bent afhankelijk van de tijd wanneer de bus komt en ook de bus kent een bepaald tarief. Er zijn ook veel taxi’s op Ibiza, je kunt op elk moment van de dag een taxi op de weg stoppen. Vooral als het gaat om het hoogseizoen. Ibiza is een eiland dat leeft van toeristen en daarom zijn er zoveel verschillen tussen de zomer en de niet-werkende maanden. Net zoals de feestjes op Ibiza ook vooral tussen juni en september zijn. Taxi’s hebben ook op hun beurt voor- en nadelen, het is duur, maar je hebt geen Bob nodig als je uit gaat.

Kies voor een huurauto in het mooie Ibiza

Naast het openbaar vervoer en taxi / Uber, kunt u ook een auto huren op Ibiza. Afhankelijk van hoeveel je rijdt, is het huren van een auto het goedkoopst. De autoverhuur Ibiza is zeer goed geregeld en het verloopt allemaal zeer vlot. Je kunt een auto huren voor een dag of langer, en je kunt deze zelfs huren terwijl je al in Ibiza bent, je hoeft het niet op voorhand in orde te brengen.

About Bert en Anneke Muller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*